• OB

Skollagen gäller inte hufvudstadens överklass


Rabbinen Alexaner Namdar undervisar sin son

Högsta domstolen har nyligen dömt ett par från Göteborg rabinen Alexander och Leah Namdar att betala 67 tusen dollar och ytterligare 33 tusen dollar i rättegångskostnader pga att två av parets barn 12 och 14 år inte gick i Skolan. Paret hävdar att deras barn inte gick till skolan pga antisemitisk hotbild riktad mot barnen som går i traditionella judiska kläder. Enligt paret har skolan erbjudit att låsa in barnen i ett rum där muslimska elever inte kom åt dem. Istället fick barnen hemundervisning av föräldrarna och privata lärare. Enligt föräldrarna är barnens kunskapsnivå lika eller bättre än jämnåriga skolelever. Det är nästintill omöjligt att få beviljad hemundervisning i Sverige sedan en lagändring 2011 som domen bekräftar.

Alexander och Leah Namdar

Efter domen samlade parets vänner 115 tusen dollar av 883 donatorer fron Sverige och runt om i världen..


Men lagen gäller kanske inte riktigt alla. Klimataktivister Greta Thunberg har missat stora delar av sin skolgång när hon "klimatstrejkade" och reste runt om i Europa i sin fars Tesla och med Tåg för att delta i diverse klimatrelaterade möte och demonstrationer. Greta har redan meddelat att hon kommer att missa nästa skolår för att ägna sig åt klimataktivism. Svensk media hyllar Greta och hennes skola för deras "tolerans" och stoltserar med flickans betyg.


Tydligen gäller svensk lag bara visa, judiska barn som lever under hot måste gå i skolan som inte kan garantera deras säkerhet. Greta Thunberg får göra som hon och hennes familj vill baserad på deras tro på "klimatkrisen" medan skolan och de social myndigheterna hejar på eller blundar.

Signalen till folket är klar, lagen är till för att piska lydnad i massorna medan de som tillhör hufvudstadens överklass får göra som de vill till MSM jubel.

1,397 views0 comments

Recent Posts

See All

Information about climate changes ©2019 by Klimatbalans. Proudly created with Wix.com