• OB

Plastik fantastisk när Obama besöker Sverige


Efter åtta mediokra år i vita huset är Barack Obama fortfarande en hyllad politiker i Sverige. Stora rubriker berättade flera veckor i förväg om expresidentens besök i Stockholm. Obama deltog i Brilliant Minds konferensen på Grand Hôtell i Stockholm. Konferensen startades av Spotify-grundaren Daniel Ek och Arash Pournouri, VD:n är Natalia Brzezinski, hustru till Mark Brzezinski USA:s ambassadör i Sverige 2011–2014. Konferensen inbjuder många välkända talare inom olika områden; syftet med konferensen är att sammanfläta "svenska värden som öppenhet, transparens, jämlikhet, tillit och socialt ansvar med entreprenörsanda".

Stor fokus läggs på inhyrda världskändisar som talar i konferensen. Utöver hedersgästerna och deras vänner betalar konferensdeltagarna ca två svenska genomsnittliga månadslöner för möjligheten att lyssna och mingla med de inhyrda "brillianta hjärnorna".


Brilliant Minds konferensen ger unik möjlighet för medlemmar av en självupptagen överklass i en självupptagen huvudstad till ett självupptaget land i Europas arktiska utkant att känna sig som en del av den globala eliten. Bla fick gästerna exclusive möjlighet höra Obamas redovisning av sin, hustruns och barnens dansfärdigheter.

I årets konferens träffas föredettingen Obama med klimatallarmisternas unga stjärnskott Greta Thunberg. Obama har tidigare Twitter-hyllat Thunberg och hennes radikala strävan att "rädda klimatet" och bekämpa mindre problem som överflödet av plast i miljön.


Samtidigt och symptomatiskt för den globalistiska överklassen struntar Obama i att leva som han lär. Flyget till Stockholm med familjen var i en koldioxidsprutande privatjet. I Stockholm syntes Obama överallt med engångskaffemuggar med plastlock (bilder). Obama arbetade för Paris överenskommelsen om klimatet (PÖK) utan att ratificera den i kongressen. Istället gick Obama med i PÖK genom presidentorder. Obama hyllar Thunbergs aktivism men själv är han ingen förebild utan ännu en självgod hycklare i raden kändisar och politiker. Obama tycker att hans pengar och framgångar ger ansvarsfrihet från livsstilen han förskriver resten av mänskligheten.

450 views0 comments

Recent Posts

See All

Information about climate changes ©2019 by Klimatbalans. Proudly created with Wix.com