• OB

Peter Wahlbeck är dagens gästskribent på Klimatbalans!Peter Wahlbeck är dagens gästskribent på Klima

Här har vi en som sett det ologiska i dagens klimatdebatt, Peter Wahlbeck är dagens gästskribent på Klimatbalans!

Nå Peter, vad tycker du om klimatbluffen?

Exakt exakt , världens djupaste och största bluff genom historien.

Det är högst osannolikt att de naturliga klimatförändringarna skulle ha slutat helt plötsligt efter 1850. Och att därefter mänskligheten ska ha varit den största orsaken till denna uppvärmning. Det ör fullkomligt ologiskt! Solens enorma påverkan på varje liten planet har gjorts till ett politiskt verktyg av förtryck. Och det är så massivt och perfekt paketerat att man blir ”nästan” imponerad. Som tur väl finns det fortfarande människor som Lars Bern som ( tillåts) få utrymme i sociala medier och kan med sin status och expertis dra ner byxorna på dessa fascister som med media och deras fega medlöpare inte vågar söka fakta.

Tråkigt nog drabbar det så klart dem svagaste i botten av pyramiden som vanligt. Det är så dom alltid har jobbat. Dessa fascister och globalister. Skrämma mössen till lydnad. Men det finns människor i näringslivet som börjar tröttna på detta dravel. Vi får väl hoppas att dom inser allvaret innan det är försent.

Svensken på gatan lär inte ta på sig en gul väst och protestera. Rädslan för att bli kallad konspiratör rasist och antisemit är monumental. Och det gäller vad du än uttalar dig negativt om som inte DN har legitimerat. Framförallt 0,04% koldioxid i atmosfären därför där är det barn som har som Klimatångest och då jävla gäller det att inte trampa i klaveret och kritisera. Som sagt, jag är imponerad av hur lätt globalistpedofilateisterna så enkelt kan styra massorna. Det bästa är ju hur den sk. vänstern ligger totalt överkörd i rännstenen och gurglar med buttpluggen instoppad utan att förstå hur det ens gick till. Ha ha ha.

/Peter Wahlbeck

554 views0 comments

Recent Posts

See All

Information about climate changes ©2019 by Klimatbalans. Proudly created with Wix.com