• OB

Erik Ullenhag, en hycklare som vill belasta andra med flygskatter medan han åker "gratis"


Sveriges Jordanien ambassador Erik Ullenhag vill bli nästa partiledare för Liberalerna, ett stödparti för regeringen Löfven.

Till Di berättar Ullenhag att

han vill se en kraftig skärpning av Liberalernas klimatpolitik. Som partiledare vill han lyfta frågan om högre flygskatter och nya vägavgifter. Detta trots att svenskarna redan idag betalar över hundra miljarder kronor varje år i "klimat och miljö" skatter.


Ullenhag lever naturligtvis inte som han lär. Redan som minister åkte han på nöjesresor i regeringens flygplan på skattebetalarnas bekostnad à elvatusen kronor i timmen som Expressen rapporterade då:

"Tävlingen renracet går ut på att ligga på en släde bakom en ren och få djuret att springa så snabbt som möjligt. Det framgår av bilder som ministerns pressekreterare tagit och som publicerades i Expressen i går.

Expressen kan nu avslöja att integrationsministern, för att hinna ta sig till tävlingen på Jokkmokks marknad i fredags, beställde en flygning med regeringsplanet.

- Planet de flög med var den så kallade G4:an. Det är ett av försvarsmaktens plan som tillfälligtvis disponeras av den politiska ledningen i olika sammanhang, säger Tommy Henriksson, ställföreträdande chef vid Norrbottens flygflottilj, F21.

De landade på den millitära Jokkmokksbasen där personalen fick röja undan snön inför ministerns ankomst på fredagsmorgonen. Planet lyfte igen mot Stockholm under fredagseftermiddagen."


Erik Ullenhag er en hycklare som vill belasta andra med skatter medan han åker "gratis" och dyrt utan en tanke på klimatetbluffen han säljer på allmänheten.

628 views0 comments

Information about climate changes ©2019 by Klimatbalans. Proudly created with Wix.com